Om projektet

36 børn og unge er på nuværende tidspunkt tilknyttet Tanzibarn.dk’s uddannelsesprojekt, URCC. De bliver støttet med alt, hvad det kræver, for at de kan få en brugbar uddannelse i Tanzania, der kan sikre dem en fremtid i landet. Det være sig et godt sted at bo, tryghed og mad samt skoleuniformer, skrivehæfter og lignende, som det kræves for at kunne gennemføre en tanzaniansk skolegang.

DSC_0036

Centret midt i Ngarasero-bydelen i Usa River udgør en base for aktiviteterne, hvor alle børnene på et tidspunkt har boet, og hvor der efter 2015 ikke længere er fastboende børn. Usa River Children Centre vil dog i mange år frem være centrum for møder, tøjudlevering, undervisning og andre aktiviteter, der kommer Usa Rivers børn og unge til gavn.

Vi har en fast stab af lokalt personale, der sørger for maden, vasken og rengøringen, ligesom børnene også har haft en meget aktiv del i den daglige drift af centret og har haft ansvar for egne rengøringsområder, madlavning, havearbejde mv.

Vi havde i perioden fra 2004 til 2012 ca. 4 danske volontører boende i børnehuset ad gangen. Disse unge mennesker kom med et stort engagement og lavede et uundværligt stykke arbejde. Derudover kom de hjem med en udvidet horisont og en evne til at sætte deres tilværelse i Danmark ind i en større sammenhæng. Flere bestyrelsesmedlemmer og aktive medlemmer af organisationen er tidligere volontører, der i en periode af deres liv har boet og arbejdet på Usa River Children Centre.

next
prev

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/tanzibarn.dk/wp-content/plugins/logo-slider/ls_logoslider.php on line 488