Usa River Children Centre

Tanzibarn.dk har siden 2000 støttet omkring 40 lokale udsatte børn fra Usa River med mad, skolegang og et sted at bo. Det har været under løbende udvikling, og mange af børnene er nu vokset op, har fået en uddannelse og bor ikke længere på børnehjemmet.

Salma, Saidi

I øjeblikket bor de 12 yngste børn på centeret og går på lokale skoler. Større børn bor på kostskoler eller hos deres familier og støttes i deres uddannelse, som et led i vores genforeningspolitik, der påbegyndtes i starten af 2012.

Baggrund

Projektet med at hjælpe udsatte børn og unge i byen Usa River tager sin begyndelse i 2000, hvor arbejdet i første omgang bestod i at bespise 30 børn med et dagligt måltid sundt og nærende mad. Der er sket rigtig meget siden.

Læs mere foreningens baggrund her

Om projektet

36 børn og unge er på nuværende tidspunkt tilknyttet Tanzibarn.dk’s uddannelsesprojekt, URCC. De bliver støttet med alt, hvad det kræver, for at de kan få en brugbar uddannelse i Tanzania, der kan sikre dem en fremtid i landet.

Læs mere om projektet her

Bestyrelsen

Usa River Children Centre bliver drevet af en lokal bestyrelse, der står for at tage beslutninger om de børn og unge, som de kender indgående og som ofte de møder i hverdagen.

Læs mere om bestyrelsens arbejde her

Nyheder

Læs alle nyhederne fra Usa River Children Centre her.

Læs flere nyheder fra Usa River Children Centre

Galleri

Se billeder fra Usa River Children Centre.

Se alle billeder i galleriet her

next
prev

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/tanzibarn.dk/wp-content/plugins/logo-slider/ls_logoslider.php on line 488