Persondatapolitik Tanzibarn

Hvilke af dine personoplysninger vi opbevarer og behandler

For at kunne indføre medlemmer korrekt, registrerer vi dit fulde navn. Derudover indsamler vi email, telefonnummer samt adresse. Vi indsamler kun oplysninger til det formål, at registrere deres medlemskab og evt. kunne udsende nyhedsbrev.

Hvis du ønsker at vi indberetter din donation til SKAT, for at modtage fradrag, skal vi bruge dit CPR nummer.

Hvad formålet er med at have dine oplysninger

For at kunne overholde krav fra SKAT ift. korrekt registrering af medlemmer, har vi brug for dit fulde navn. De øvrige oplysninger bruger vi for at kunne udsende nyhedsmails samt PR materiale for Tanzibarn.

Hvor længe vi opbevarer oplysningerne, og hvornår de kan slettes

Dine oplysninger er registreret på en samlet medlemsliste, samt i vores nyhedsmailssystem. Når medlemskab ophører bliver dine informationer slettet fra vores medlemsliste pr. 1./1. det efterfølgende år, og dine data slettes efter 3 år.

Hvordan du kan få indsigt i dine egne oplysninger, ændre dem m.v.

Du kan altid få oplyst samt ændre hvilke oplysninger vi har registreret om dig, ved at tage kontakt til os. Du kan trække dit samtykke tilbage ved at gøre følgende: For at stoppe med at modtage vores markedsføringsmateriale, kan du følge instruktionerne nederst i nyhedsmailen for at afmelde, eller du kan kontakte os direkte på tanzibarn.dk@gmail.com, og så kan vi gøre det for dig.

next
prev

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/tanzibarn.dk/wp-content/plugins/logo-slider/ls_logoslider.php on line 488