Centrets fremtid bliver diskuteret i Usa River

Bestyrelsen i Usa River holdt møde med de mange aktive medlemmer om centrets fremtid med gode diskussioner om både lederskab og centrets brug i fremtiden.

DSC03201

Både nye strukturer og nye anvendelsesmuligheder af centrets bygninger diskuteret livligt, da URCCs bestyrelse indkaldte til stormøde i Usa River Children Centres fællesrum i weekenden.

Den daglige leder af centret, Daudi, fortæller, at mødet begyndte med et oplæg om centrets historie, hvor både succeshistorierne og de nuværende udfordringerne blev gennemgået.

Herefter blev der afholdt en diskussion om lederskab i grupperne, hvordan godt lederskab blev varetaget og en generel forventningsafstemning af mødet, hvilket ifølge Daudi gav gode input.

Diskussion om URCC’s fremtid

Bestyrelsen er opsat på at skabe et godt netværk i byen, som i fremtiden også kan være repræsenteret via nogle af deltagerne på stormødet og skabe yderligere kontakt til flere grupper i Usa River.

Derudover var formålet med mødet at diskutere den fremtidige brug af Usa River Children Centres bygninger, når centrets børn og unge ikke længere er på centret.

Deltagerne på mødet diskuterede mulighederne for at bruge dem til blandt andet opbygning af håndværksmæssige kompetencer som madlavning, computerbrug eller syning. Andre ideer inkluderede muligheder for mødeaktiviteter og brugen af centrets lokaler til seminarer om fx sundhed eller demokrati.

De mange ideer er blevet samlet og vil blive diskuteret med den danske bestyrelse som nogle af de aktiviteter, der kan sættes i gang næste år.

Bestyrelsens formand Munisi afsluttede mødet med at fortælle deltagerne, at de var glade for det store fremmøde, der for dem betyder, at de har opbakning til at fortsætte deres arbejde.

Skriv kommentar

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

next
prev

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/tanzibarn.dk/wp-content/plugins/logo-slider/ls_logoslider.php on line 488